Welcome back, my dear!

Uus ilme, uued tuuled! Fööniks on tuhast tõusmas ja mina jälle klaviatuuri klõbistamas. Viimasel ajal olen igasugu põnevaid ja vähem põnevaid asju teinud ning jõudnud tõdemuseni, et kirjutamine on midagi, millest puudust tunnen. Päevas on endiselt 24 tundi ja kohustusi pigem rohkem kui vähem, aga otsustasin jäärapäiselt oma südant järgida ning blogilt tolmu maha pühkida. Blogil on uus aadress annikapajupuu.com ning jooksvalt leiate mind ka Instagramist ja FB-st.
Huvi tervise ja spordi vastu pole kusagile kadunud, vaid pigem süvenenud ning seepärast tahan teiega praegusel veidral ajastul jagada nippe ja eksperimente, kuidas enda tervist hoida ning parandada. Muidugi on olemas ravimid ja vaktsiinid, aga esimene kõige olulisem tulemüür on meie oma enda immuunsusüsteem ning selle asemel, et oma tervis kellegi teise kätesse usaldada, tuleks meil kõigepealt vaadata peeglisse ning võtta vastutus selle eest, mis meie kehaga ja kehas toimub. #minavastutan

Autor: annikapajupuu

Biohacking - always trying new things to optimize my health

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: