UPDATE: mis toimub?

Sõbrad, teeme ühe kiire kohvi ja ma räägin teile viimaseid uudiseid.

Nutikamad on ilmselt juba aru saanud, et aprilli lõpuni kestma pidanud paus on veninud palju pikemaks. Tuleb tunnistada, et olen pidanud oma prioriteedid tõsiselt paika panema, sest vabu hetki, et arvuti taha istuda ja midagi teha, on vähe. Härra on pikad päevad tööl, mis tähendab, et olen lapsega enamasti üksi ning enda tegemisteks aega napib. Loomulikult saan uneajast veidi näpistada, aga kümme kuud magamatust (seni pole peale lapse sündi ühtki ööd ilma vähemalt 3-4x ärkamata saanud) on viinud selleni, et kui ma just koos pojaga kella 21 ajal magama ei vaju või vahel isegi enne teda ei kustu, siis kuluvad need üksikud tunnid tööle, lugemisele ja õppimisele. Blogimine on nimekirjas aga üsna lõpus.

Poiss on varsti aastane ning öine rinnast võõrutamine toob tasapisi ka pikema une. Küll tibusammul, aga siiski. Nõnda on mul plaanis ka blogimisega vaikselt jätkata. Ma ei luba, et hakkan postitama igal nädalal, vaid kirjutan nii palju või vähe, kui jõuan. Tahan luua kasulikku sisu, teid inspireerida ning mõtteainet pakkuda. Ja uskuge, teemasid, mis mu peas tiirlevad, on palju.

Teisipäeval on veel üks tööintervjuu, mis tähendab, et kui tingimused mõlemale osapoolele sobivad, siis hakkan poja uneajal veidi tööd tegema. Miks? Ma igatsen tööd. Teen küll vahepeal veidi toitumisnõustamist ning täiendan end koolitustel, aga tunnen, et vajan väga erialast väljakutset.

Hetkel on käsil ka üks väike projekt, millest olen unistanud üle poole aasta. Loodan, et sellest saab miski, mis pakub ka teile huvi ning lisab väärtust meie kõigi ellu. #salaprojekt #elevil

Seniks aga, kuulmiseni!

Autor: annikapajupuu

Biohacking - always trying new things to optimize my health

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: