Kallid naised!

Täna on teie päev. Loodan, et see päev toob teile palju rõõmu ja naeru. Kui siiski lilled ja kommikarbid tulemata jäävad, ärge laske pead norgu. Ostke endale ise see kimp tulpe ja tükk maailma parimat šokolaadikooki.

Üks päev aastas ei defineeri meie väärtust. Meie õnn ja heaolu ei tohiks sõltuda teistest inimestest. Oleme tugevad, sihikindlad, targad ja ilusad. Me ei peaks ennast läbi kingituste või lillede defineerima. See, et meestel on justkui kohustus meid sel päeval meeles pidada, ei tähenda, et kui nad peaks unustama, armastavad nad meid vähem. Oleme ju isegi vahel asju unustanud. Andestada tähendab armastada.

Vahest hoopis pidada meeles oma kaasvõitlejaid, teisi naisi. Mõistavad just nemad meid ju kõige paremini ja seda igas olukorras, alati. Hoidkem kokku, toetagem üksteist. Me pole konkurendid, oleme partnerid. Koos suudame rohkem, jõuame kaugemale ja läheme läbi tulest ning veest. Meil on omad nõrkused, aga palju rohkem tugevusi. Mehed pole naistest paremad ega ka vastupidi. Me oleme lihtsalt erinevad. Vahel ei mõista meie neid ning teinekord nemad meid. Selline ongi elu: kompromiss ja üksteise aktsepteerimine.

Hellus, õrnus ja tundlikkus, mis paljudele naistele omased, pole nõrkused nagu paljud meist arvavad. Need on omadused, mis võimaldavad meil maailma kogeda nii intensiivselt, kui seda ei tee keegi teine. See annab meile kireva ning tundeküllase elukogemuse. Olgugi, et võime end vahel tundeskaala erinevatest äärmustest leida, ei vahetaks enamus meist seda ilmselt iial monotoonse või tuima elu vastu.
Ka armastus, mida oma lähedastele piiramatul hulgal jagame, võib vahel haiget teha, aga selleks, et armastada, peab riskima ja küll süda juba teab, millal see õige aeg on. Vahel juhtubki, et anname endast ära kordi rohkem, kui vastu saame. See on meie loomuses. Seepärast on oluline, et me aeg-ajalt iseendale aega pühendaksime. Õpiksime ära tundma, millal puhata, ennast hellitada, nutta või naerda, pea ees tundmatusse hüpata või veidi tagasi tõmmata, et end koguda. Sest kui lõputult anda, siis ühel päeval võib otsa lõppeda ka esialgu lõputuna näiv ressurss.

Emake loodus on andnud meile palju väge: suure südame, kõrge valuläve ning uskumatud instiktid. Osakem neid hinnata, aga tunnetagem piire.

Täna aga vaage peeglisse, leidke üles see kaunis naeratus ning tehke endale üks suur kallistus ja ihaldatud kingitus, sest te olete selle ära teeninud!

Ilusat naistepäeva, kallid naised!

Autor: annikapajupuu

Biohacking - always trying new things to optimize my health

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: